31 toukokuuta 2012

Vieras

Uhkaava otsikko antaa osviittaa hurjasta tuntemattomasta, mutta tällä kertaa viime viikonlopun vieras oli hyvin toivottu, vaikken hänestä tiennyt mitään. Hän oli Pipsa.


Tämä charmikas rouva on siis cockeri Pipsa, aivan ihastuttava. :) Veljen tyttöystävän tuttavan (jaha) omistuksessa oleva dogi on Kopon kanssa samaa ikäluokkaa ja Kojo tykkää. (: Pipsa sai meillä suuret tervetulotoivotukset ja saimme samalla mitalla takaisin. Hän nimittäin jakeli kaikille halipusuttelut ja kävi sopivin väliajoin kyselemässä rapsutuksia. ((: ♥ Pirteä Pipsa ei sentään Kojorukan itkuista välittänyt vaan tyytyi meidän rapsuihin ;) Kojoparka oli poruissaan. :( Hän sai sen sijaan lenkin sorakuopalle.


söpöt silmät :) <3
erittäin vauhdikas neiti :D
Toivottavasti Pipsa pääsee veljen tyttöystävälle hoitoon useamminkin. ♥ ;) +terveiset Pipsan omistajalle näin internet-yhteyksien välityksellä! c:

2 kommenttia:

 1. Heii!
  Piti jo aikoinaan kommentoida tätä, kun veljesi tyttöystävä (eli hyvä ystäväni) kertoi Pipsan vierailusta teillä ja siitä, kuinka Pipsa pääsi blogiinkin :) Hieman myöhässä siis olen liikkeellä kommentteineni, mutta toivottavasti se vielä tulee perille!
  Pipsa näyttää niin tyytyväiseltä näissä kuvissa ja on sitä varmasti ollutkin, kun on saanut paljon rapsuja ja huomiota :)
  Pipsa viettelee edelleenkin eläkepäiviä, joskin jo raihnaisemmissa merkeissä kuin kesällä -12, kun te tapasitte. Paljon pusuja Pipsalta teille ja teidän koiruudelle! :)

  terv. Pipsa ja omistajansa Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei! voi että, kiitos kommentista, leppoisa ja iloinen Pipsa oli niin mukava vieras! :----) tuntuu että olisi viime kesänä nähty rouvan kanssa mutta siitähän on jo melkein vuosi ja puolikas!
   hyvää jatkoa teille ja mukavia eläkkeitä Pipsalle, meidän hassu kopootti lähettää pusuja takaisin! :]

   Poista

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!