07 heinäkuuta 2012

Kamppeita: Alma

Ajattelin kartoittaa eläimieni tavaravaraston näin blogissani, muuten en saaa sitä tehtyä, eheh. En tosin näe syytä, miksi se nyt pitäisi tehdä, mutta teenpä nyt kuitenkin.

Alman häkki. Merkki on Dogman, ja ostettiin se faunattaresta.
Säilytän alman ruokaa tässä. Ostimme sille pienenä eläinkaupasta ruokaa, ja tämä tällainen purkki jäi. Sekin on oikein kätevä.
Ruokakuppina toimii äitin (hän on siis lastentarhanopettaja, hehe) päikyssä tekemä kuppi. Se on hieno.

Trixien juomapullo. Tuo suukappale tosin kuuluu pienempään pulloon, Alma kun ei suostunut juomaan isosta. Olin ovela ja vaihdoin ne:D
Turvallisuussyistä tällainen räsymatto sisäänkäynnissä.

Neidin tavaroille hankimme tällaisen tynnyrin ikeasta. Oikein toimiva:)

Tässä siis kuuluisa koppi. Ensimmäinen puukoppi, edeltäjät olivat nääs eivätniinkestäviä-pahvikoppeja ;) (joku pummi on tunkenut kallonsa kuvaan)Pyttynä toimii muovinen lautanen. Huomatkaa ohiruikitut papanat ja pissalammikko.

Ostimme almalle kulmavessan, mutta hän kun ei suostunut käymään siinä. Nyt sitä käytetään vessajätteiden kuljetusvälineenä.

Huomasin eilen häkkiä tyhjentäessäni likaisista puruista, että lainaanpa tuosta tuommoista leikkilapiota tyhjennyksessä. Toimii.
Tavanomaiset kynsisakset, eivät niin neidin mieleen.

Kuten edellä mainitsin, neiti ei ihan diggaa kynnenlyhennyksistä. Sen vuoksi otimme käyttöön kynsienleikkauspaidan, johon neiti on turvallista kääräistä, kuin kaalikääryle konsanaan, hih kätevää.

Nämäkään eivät yllätyksellisesti kuulu rinsessaneidin suosioon. Olemme silti palanneet takaisin näiden käyttöön ulkoilussa, turvallisuuden vuoksi.
 Tässä siis Alman tarvikkeita. Yritän tässä jossain vaiheessa kuvailla Kojonkin kamoja, jotta saadaan vastaava postaus kasaan. Väliin tosin saattaa ilmestyä jotain muuta. ;)

ps. Pyydän anteksi laiskuuttani. Viime postauksesta on melkein viikko. Hehe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!