09 maaliskuuta 2013

hei taas kamut! me ei olla vieläkään oikein tehty näiden kahden pallopään kanssa mitään. almis on saanut tyytyä sisäliikuntaan ja kopoliinia olen käynyt vain rapsuttelemassa lenkkien lisäksi. kopsis on päässyt niistä hormooni-huutamisestaan tosin eroon ja on ollut oikein ihana pallero. :3 mutta kuten viimeksi sanoinkin, mehän käytiin sillon tammikuussa (voi kauheus kun olen laiska :D) almiksen kanssa ulkona, ihan ensimmäistä kertaa pakkasella, maanpinnalla pomppimassa! : ]  me ollaan miltei heitetty alman valjaat roskapyttyyn, koska neidillä on niistä jostain syystä negatiivisia mielipiteitä.. :--D eivais, kyllä se antaa niitä pitää. ne ovat siis aivan normaalit H-valjaat, mutta koska alma on kasvattanut aika suuren kaulamakkaran, lapavaljaat olisivat aika passelit. kuitenkin alma pysyy melko hyvin näköpiirissä, joten valjaat eivät ole siis välttämättömät. kuitenkin kesäksi hankin sille jotkut ällösöpöliinit valjaat. anteeksi almis.


heh nuista taisi jäädä laadut matkalle, mutta kuitenkin sainpahan muutaman kuvaa tuostakin. ja saisin raahata itseni jonakin muuna päivänä neitin kanssa ulos, kun on kivempi ilma. ihan harmaita kuvia koska en jaksa muokata niitä. :< kesällä kyllä aletaan hengaa alman kanssa ulkona jokapäivä.

tammikuussa muuten tapahtui kyllä jotain hurjaa, veljelle saapui pikkuruinen Luna-pentu! ;___; Luna on toyvillakoira. ja tiettekö, se oli ihan karmeen pieni sillon tammikuussa. mutta neiti on kasvanut kovaa vauhtia. :3 tänään he kävivät kylässä tuosta kaukajärveltä ja Luna juoksi ympäri seiniä, se on ihan hassu. :-D Ninka oli kanssa yhtenäpäivänä samaan aikaan siskon kanssa, kun Luna oli. voi Ninkeliini-rukkasta ja hänen korviaan, kun pikkukoira tahtoi leikkiä Ninkan kanssa. 8D hölmö pikku apina. ^___^

muokkasin blogin ulkoasua vähäsen, enpä tiedä, parempaan vai huonompaan suuntaan. : D kojon blogikoiran maine kärsii tuosta taustaväristä.

nähdään taas t: ruu & karvakuonot.

2 kommenttia:

 1. Ihanaa katsella taas pitkästä aikaa kauniita kuvia Almasta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii! <3 meidän täytyy vähän taas herätellä tätä blogia.. :>

   puspus ja rapsuja, Nöpö! ^____^ <3

   Poista

kiitos kommenteista, pusuja kaaliaivoilta!